Коментари Detoxic

 • Виолета
  Ние често ме боли стомаха, и са имали проблеми със стол. Аз отидох на специалист, след пускането анализи се оказа, че имам паразити. Най-Вероятно се дължи на куче, което живее у дома. Лекува неприятни симптоми помогна . Само капсулата, трябва да се приема ежедневно. След седмица съм отново активно се втурна сутрин. А месец по-късно, тестове са потвърдили, че обезпаразитяване не.
  Detoxic
 • Васил
  Ударих с червеи за пръв път. Аз не можах да разбера, като те успяха да се появи. След известен размисъл, разбрах, че са заразени от тях, перекусывая сурови зеленчуци и мръсни плодове. Аз загубих 8 кг за кратък период от време. Ме измъчваше постоянна слабост и главоболие. След това отиде в болницата, но предписани лекарства не ми помогнаха да се отървете от червеи. Видях реклама Detoxic онлайн. Реших да опитам, защото здравето е станало по-лошо. В крайна сметка един месец, след прилагането на паразити са изчезнали.
  Detoxic
 • Виолета
  Детето ми ангажира в детската градина. Лекарите са назначили антипаразитни препарати. Но синът не може да ги пие, постоянно рвало от тези лекарства. Те са непоносимо горчив. Приятелка посъветва тя им на детето си излекувани. Поръчах лекарство на сайта. Стана пие детето. Той има лош вкус няма, и повръщане при сина ми не беше. В рамките на десет дни са преминали тестове, яйца на глисти не са намерили.
  Detoxic
 • Димитър
  Detoxic работи, прогонва паразити. Ми той много помогна, аз се избавят от лямблий. След отстраняване на този организъм се възстановява. Едно от предимствата му – възстановяване на повредени червеи тъкани. Много ми харесва този продукт, защото е сигурно, няма да има странични ефекти.
  Detoxic
 • Росица
  Заразилась червеи от котка. Понякога той изтича навън. Някъде ангажира себе си, и ми донесе. Опитваше се лекуват конвенционалните лекарства, които предписал лекар, но не ги переносила. Намерих в интернет лекарство Detoxic. Поръчах, рязане я месец. Лекарството се понася добре. Тестове показаха, че съм здрава.
  Detoxic
Рейтинг Detoxic
4.5
11